maanantai 11. kesäkuuta 2012

It feels like home!

Heipodei! Anteeksi piiiiiiiiiiiiitkä tauko,mutta en ole kerinnyt kirjottelemaan kuin asta nyt ja oon nytkin todella väsynyt.Loma lähti käyntiin Metallican keikalla ja helsingin taksi ruuhkalla odotettiin taksitolpalla  taksia noin. 1.5 h,kun ei tolpalta saatu taksia niin lähettiin lennosta hakemaan.....Kello on puoli 2 yöllä kun saatiin taksi (keikka loppus kello 11).

Tiistaina kotiin ja harkkoihin illalla viimeiset harkat ennen poweria.....Ei menny kyllä erikoisen hyvin:( Keskiviikkona oli sinäänsä ihan rento päivä jos ei lasketa,että pakkasin koko päivän poweriin jos ei oteta sitä väliä lukuun kun kävin optikolla.

Torstais aamulla herätys ja kamat kainaloon ja nokka kohti powercupia. Maskun kataja majottus kupittaan lukiolla ja siitä oli 200m kävely matka pelikentille.Torstaina voitettiin kaikki pelit erin 2-0 ja illalla lähettiin jokirantaa tyttöjen kanssa:)

Perjantaina aikanen herätys ja sitten pelaamaan voitettiin tänäänkin kaikki pelit 2-0. Kuvitelkaa
kuinka rasittavaa on käydä suihkussa pelien jälkeen kun a)suihkut ei toimi b)viemärit ei vedä ja c)ei tuu kuin kuumaa vettä.....Illalla katsomaan Suomi-Englanti peliä Englanti vei erin 3-2

Lauvantaina oli huono sää ja hävittiin kaikki pelit 2-0:( Illalla oltiin niin väsynyneitä että ei suunnitemista huolimatta jaksettu lähteä kaupungille. Kun tultiin pelikentiltä koululle mentiin nukkumaan ja herättiin iltapalalle ja pesulle,sitten taas nukkumaan.

Sunnuntaina piti alkaa pelit vasta 10, mutta vähän yli puol 9 meidän valmentaja tulee kyselemään miksi ei olla kentillä lämmitelemässä.Ohjelmaan oli tullut muutos ja peli alkokin jo 9. Sunnuntaina voitettiin toinen 2-0 ja hävittiin toinen 2-0 lopullinen sijoitus 10 sija,kokonaisuudessaa joukkueita hiukan yli 30.Illalla vielä serkun synttäreille:)

Tänään olin töissä ja huomenna sama juttu ja sitten töitten jälkeen kattelee lasien kehyksii:)Loppuun muutama kuva viime vuoden puolelta, kun en ole vielä ladannut uusia kuvia powerista.

                                                        xoxo Amsku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti